Enkelt, nära och naturligt

– Så skulle jag vilja beskriva mina intervjuer och bilder. Inte allt för stylat eller uppsminkat, alltid naturligt ljus och samtal som går djupare och kommer nära.

Mitt jobb är mitt liv. Mitt liv är mitt jobb. Jag brinner för okonstlade och äkta möten och gestaltar de jag möter i en kombination av text och bild.

I över 20 år har jag fått mer än 1 300 intervjuer och minst lika många bilder publicerade. Mina uppdragsgivare har varit/är bland annat tidningarna; Aftonbladet Söndag, Allas, Allers, Amelia, Brott, Dagens Nyheter, Damernas Värld, Femina, Hemmets Journal, Hemmets Veckotidning, Hus och Hem, Härligt hemma, Ica-kuriren, Vision Höglandet, Junia, M magasin, Må bra, Plaza Kvinna, Runner´s World, Sköna hem, Svenska Dagbladet, Tara och Året Runt.

Jag har studerat foto på Viebäcks folkhögskola, har en fil. kand i svenska från Södertörns Högskola, en utbildning i praktisk journalistik, reportage samt TV-journalistik på Poppius.

Jag är baserad i Stockholm, men har världen som min arbetsplats. Där jobben finns, dit åker jag. Att porträttera människoöden är mitt kall, men jag plåtar och skriver även om resmål, mat och inredning. Tveka inte att höra av dig om du behöver text eller bild.

Med vänliga hälsningar Frida

”Alla du möter kämpar mot något,
en kamp som du inte vet något om”